Lift

Een partner voor de liftindustrie

Yaskawa heeft een indrukwekkend klantenbestand en een schat aan ervaring op het gebied van lifttoepassingen. Talloze systemen bewegen met kerncomponenten van Yaskawa. U merkt ze misschien niet op het eerste gezicht. Als OEM bieden we onze partners de mogelijkheid om modellen zonder Yaskawa-branding te gebruiken. We bieden tal van opties om aan uw eisen te voldoen:

  • Aandrijfpakketten bestaande uit synchrone motoren en L1000A liftinverteraandrijvingen
  • L1000V- en L1000A-inverteraandrijvingen voor het moderniseren van liftsystemen
  • L1000H en Blain Hydraulics kleppen voor hydraulische liften
  • J1000 omvormer voor bewegende deuren

Vijf Yaskawa-oplossingen

Yaskawa biedt oplossingen voor tal van toepassingen in de liftindustrie, van losse componenten voor moderniseringen en nieuwe installaties tot kant-en-klare pakketoplossingen.

1. Aandrijfpakketten met de L1000A-omvormer en een liftmotor

Gecoördineerd pakket bestaande uit een inverteraandrijving en een 16- of 20-polige liftmotor voor kabelliften ontworpen voor lasten van 400 tot 2500 kg.

2. L1000A universele inverteraandrijving

De ideale inverteraandrijving voor het nauwkeurig en efficiënt besturen van synchrone of inductiemotoren in liftsystemen met of zonder tandwielen.

3. Moderniseringskit met de L1000V

Zijn outputbereik en functionaliteit maken de L1000V een betaalbare keuze voor het moderniseren van liften met machines die geen snelheidsfeedback hebben. Bovendien verlaagt het de bedrijfskosten van liftsystemen en zorgt het voor een soepelere rit.

4. Pakket voor hydraulische toepassingen met de L1000H

Een innovatieve nieuwe oplossing voor veeleisende hydraulische lifttoepassingen. De combinatie van een L1000H-inverteraandrijving en een EV4-klep van Blain Hydraulics zorgt voor een soepele rit en buitengewone energie-efficiëntie.

5. Inverteraandrijvingen voor deuren

Naast de eenvoudige verticale beweging besturen Yaskawa-omvormeraandrijvingen ook efficiënt en kosteneffectief een breed scala aan bewegingen.