HD7 robot wint Red Dot voor kwaliteit product ontwerp

YASKAWA Europe GmbH heeft succes geboekt met de "Red Dot Award: Product Design 2024". De internationale jury heeft de MOTOMAN HD7, een speciaal ontwikkelde krachtige robot voor hygiënische en cleanroomomgevingen, bekroond met de onderscheiding "Red Dot", die staat voor hoge ontwerpkwaliteit.

 

Met zijn moderne ontwerp voldoet de HD-serie aan de strenge normen voor toepassingen in de voeding, biowetenschappen, laboratoriumautomatisering, medische en farmaceutische sector. Deze robotmodellen zijn ideaal voor natte laboratoria en cleanroomomgevingen, zijn eenvoudig te reinigen en bestand tegen gangbare desinfecterende reinigingsmiddelen en processen.

"Op zoek naar goed design" - de Red Dot Design Award is een van de grootste designcompetities ter wereld. Het Red Dot Label heeft internationaal naam gemaakt als een van de meest gewilde keurmerken voor goed design. We zijn daarom nog meer verheugd dat onze HD7 robot is bekroond met de "Red Dot Award: Product Design 2024". Onder de talrijke inzendingen van bedrijven en ontwerpstudio's van over de hele wereld overtuigden de uitstekende kwaliteit en het ontwerp van de HD7 de jury, die bestond uit ongeveer veertig internationale experts.
 

 

 

Op 24 juni 2024 kunnen de winnaars zich verheugen op een schitterende avond in het "Aalto Theater" in Essen. De prijsuitreiking zal gepaard gaan met een gevarieerd podiumprogramma. De "Designer's Night" maakt van de avond in het Red Dot Design Museum een feestelijke gebeurtenis. Het markeert ook het begin van de opening van de tentoonstelling.

Meer informatie over: Red Dot Design Award (red-dot.org)