De ArcWorld-familie groeit met twee nieuwe varianten

ArcWorld maakt het eenvoudig om te starten met robotlassen om de productiviteit te verhogen en de insteltijd te verkorten. Ze zijn ideaal om handmatig lassen volledig te vervangen of aan te vullen.

Alle modellen in de ArcWorld-familie zijn gebouwd op een platform, volledig omsloten en compleet met robot, besturingssysteem, rookkap en plaats voor stroombron. Alles in één. Hierdoor zijn ze eenvoudig ter plaatse te installeren en tegelijkertijd ook gemakkelijk te verplaatsen als er elders in de fabriek gerobotiseerd moet worden gelast.

Uitbreiding

Nu hebben we de CS serie uitgebreid met twee nieuwe varianten: één voor lasobjecten tot maar liefst 2.300 mm en de ander voor lasobjecten waarbij de manipulator zowel gekanteld als gedraaid kan worden voor een optimaal lasresultaat. De operator en de robot hebben elk hun eigen werkgebied met een beschermde en ergonomisch doordachte werkplek voor de persoon die de lascel belaadt of ontlaadt. Door de ruimte bovenaan open te laten is het mogelijk om grote objecten met tilhulpmiddelen van bovenaf te beladen.

“ArcWorld zijn compacte, snel te installeren en mobiele lascellen. Dankzij de gesloten behuizing hebben ze ook energiebesparend rookbeheer," aldus Niklas Richardsson, salesmanager voor Yaskawa Nordic.

Overzicht ArcWorld-familie

  • ArcWorld is nu beschikbaar in Micro-, Mini- en CS-versies (van minimale lasobjectlengte tot 2.300 mm).
  • Serieproductie in Zweden zorgt voor kwaliteit en gunstige levertijden.
  • TIG-, MIG- of MAG-lassen mogelijk.