„Take Five“ voordelen van GA500 frequentieregelaars voor machinebouwers - deel 2

Zo kunt u de GA500 frequentieregelaars zonder aanvullende voedingsspanning via USB poort met een PC of tablet parametreren. Parametreren en monteren zijn hierdoor eenvoudig te scheiden in uw werkproces. Deze specialisatie is een bewezen methode om de efficiency te verhogen en faalkosten te verlagen.

Andere opties zijn DriveWorks EZ®; het veelzijdige en krachtige software pakket van Yaskawa waarmee u uiteenlopende configuraties ontwerpt en beheert. Of de universele programming console van Yaskawa die ook geschikt is voor de GA700 serie.

Als fabrikant kan Yaskawa frequentieregelaars voorgeparametreerd „af fabriek“ leveren. Met deze uitbesteding bespaart u kosten en zijn de frequentieregelaars direct uit de verpakking klaar voor gebruik. Yaskawa produceert haar frequentieregelaars onder meer in Europa. Bent u machinebouwer en wilt u zelf de proef op de som nemen?

Vraag bij ons  een GA500 frequentieregelaar aan om zelf het gebruikersgemak en kostenbesparing te ervaren. Eén van onze Application Engineers ondersteunt u desgewenst online of on site.