YASKAWA Europe GmbH

YASKAWA Europe GmbH

Uw zakenpartner op de weg naar succes

Vanuit Eschborn, Duitsland, biedt YASKAWA Europe mechatronica- en robotica-oplossingen aan voor bedrijven in geheel Europa, het Midden-Oosten, Afrika en de GOS-landen. Dankzij dochterbedrijven in deze regio's en Europese productielocaties bevinden wij ons altijd dicht bij de behoeften van de markt.

Sinds eind 2012 maakt VIPA deel uit van de YASKAWA-familie: het is de derde divisie geworden naast Drives & Motion en Robotics. Dit bedrijf heeft is gevestigd in Herzogenaurach, Duitsland, en ontwikkelt en produceert PLC's, I/O-systemen en geavanceerde industriële HMI’s.

Divisies

Aandrijvingstechnologie
Aandrijvingstechnologie

Aandrijvingen en beweging

Frequentieomvormers, servoaandrijvingen en machinebesturingen, maar ook klantspecifieke aandrijf- en besturingssystemen van YASKAWA bewijzen al jarenlang hun waarde op de markt. Dankzij onze ervaring met flexibele automatiseringsoplossingen en expertise in talloze industrieën en toepassingen zijn wij een goed toegeruste partner voor het ontwikkelen van systeemoplossingen.

Robotica en installatiebouw
Robotica en installatiebouw

Robotica

YASKAWA is één van de grootste fabrikanten van industriële robots met wereldwijd 330.000 geïnstalleerde robots. Afgezien van applicatie-gebaseerde varianten als las-, palletiseer-, spuit- en verwerkingsrobots, omvat deze brede robotlijn ook robots die zijn ontworpen voor toepassingen in laboratoria en clean rooms, maar ook geautomatiseerde turnkey-lassystemen van topkwaliteit.

Regeltechniek
Regeltechniek

VIPA

VIPA is al ettelijke jaren de drijvende kracht achter de innovatie op het gebied van PLC’s en HMI's. VIPA vormt dus een aanvulling op de YASKAWA-portfolio van centrale controller-producten en zorgt ervoor dat klanten krachtige systemen kunnen aanschaffen van één leverancier.

Management

De managers van YASKAWA Europe GmbH:

Manfred Stern
Manfred Stern
President & CEO YASKAWA Europe
Bruno J. Schnekenburger
Bruno J. Schnekenburger
President, Robotics Division
Norbert Gauß
Norbert Gauß
President, Drives & Motion Division

1.700

Werknemers in Europa

30

Kantoren

7

Productielocaties

Feiten

Europese productontwikkeling, applicatie-ondersteuning, verkoop, advisering, reparaties en training