Aandrijvingen en besturingen voor de textielindustrie

Betrouwbaar en bekwaam

De YASKAWA aandrijfoplossingen houden wereldwijd de textielindustrie 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, draaiende.

In deze sector kan men het zich niet veroorloven als machines stil komen te liggen. Dit zou al snel leiden tot enorme productieverliezen. Zorgvuldige engineering en de juiste keuze aan betrouwbare aandrijfonderdelen en -systemen zorgen ervoor dat de machines ongestoord hun werk kunnen blijven doen. Met bekwame engineering-teams en specialistische producten van topkwaliteit is YASKAWA is de ideale partner voor de textielindustrie.

Expertise en ervaring

Dankzij langdurige partnerschappen in de sector heeft YASKAWA enorm veel ervaring in de textielindustrie opgedaan. Onze klanten maken dankbaar gebruik van de hoge efficiency en de winstgevendheid van de oplossingen die wij voor hun specifieke toepassingen hebben ontwikkeld. Van extruders tot haspels en van het openen van zakken tot een complete weefmachine – Yaskawa weet precies hoe aan de eisen van elke specifieke toepassing voldaan moet worden.

YASKAWA levert op maat gemaakte aandrijfsystemen voor de textielindustrie.

U kunt kiezen uit een compleet assortiment, van 0,1 kW tot 185 kW, standaard- en/of specifieke functies, zodat aan alle toepassingseisen binnen de textielindustrie kan worden voldaan. De T1000 inverterserie en de Sigma-5 servoserie van YASKAWA zijn betrouwbaar, eenvoudig in het gebruik, en werken kostenbesparend. Controllers maken onze portfolio compleet.

Casestudy's van deze branche