Betrouwbare partner voor de liftindustrie

YASKAWA geniet een grote klantenkring in de liftindustrie. Wij hebben dan ook enorm veel ervaring op dit gebied. Talloze liftsystemen maken gebruik van kernonderdelen die door YASKAWA zijn vervaardigd. Ze zijn niet altijd direct zichtbaar, maar werken op de achtergrond mee aan een veilige en comfortabele liftervaring. Als OEM bieden wij onze partners de mogelijkheid om modellen te laten vervaardigen zonder het Yaskawa logo. U kunt kiezen uit diverse opties, afhankelijk van uw eisen:

  • Aandrijfpakketten bestaande uit synchrone motoren en L1000A liftinverter-aandrijvingen
  • L1000V en L1000A inverter-aandrijvingen voor moderniseren van liftsystemen
  • L1000H en Blain hydrauliekkleppen voor hydraulische liftsystemen
  • J1000 inverter voor openen en sluiten van deuren

Vijf YASKAWA oplossingen

YASKAWA biedt oplossingen voor talrijke toepassingen in de liftindustrie, van losse onderdelen om nieuwe en bestaande installaties te moderniseren tot volledige turnkey oplossingen.

1. Aandrijfpakketten met de L1000A inverter en een liftmotor:

Gecoördineerd pakket, bestaande uit een inverter-aandrijving en een 16-polige of 20-polige liftmotor voor kabelliften, speciaal voor lasten van 400 tot wel 2500 kg.

2. L1000A universele inverter-aandrijving

De ideale inverter-aandrijving voor uiterst nauwkeurige en efficiënte bediening van synchrone of inductiemotoren in liftsystemen met of zonder tandwielen.

3. Moderniseringsset met L1000V

Met het grote uitgangsbereik en de vele mogelijkheden is de L1000V een voordelige keuze voor het moderniseren van liften met machines die geen snelheidsfeedback hebben. Bovendien zorgt deze voor lagere bedrijfskosten van de liftsystemen. Iedereen zal versteld staan van de vloeiende bewegingen van de lift.

4. Pakket voor hydraulische toepassingen met de L1000H

Een innovatieve nieuwe oplossing voor veeleisende hydraulische lifttoepassingen. De combinatie van de L1000H inverter-aandrijving met de EV4 klep van Blain Hydraulics zorgt voor ultiem verplaatsingscomfort en is buitengewoon energiezuinig.

5. Inverter-aandrijvingen voor liftdeuren

Naast de eenvoudige op-en-neerbewegingen bieden de inverter-aandrijvingen van YASKAWA ook een efficiënte en voordelige besturing van diverse andere bewegingsrichtingen.