Imprint

Yaskawa Europe GmbH

Hauptstrasse 185

65760 Eschborn

Duitsland


Phone:  +49 (0)6196 569-300

Fax:      +49 (0)6196 569-398

e-mail:    infonoSpam(at)yaskawa.eu.com

 
Managing Directors

Manfred Stern, Bruno J. Schnekenburger, Marcus Mead

 

Bezirksgericht Frankfurt, HRB 88369

UST (VAT) ID Nr: DE 128 960 627

Aansprakelijkheid voor links

Onze website bevat links naar externe websites van derden; op de content van deze websites hebben wij geen invloed. We zijn derhalve niet aansprakelijk voor de content op externe pagina's. De provider of eigenaar van de gelinkte pagina's is te allen tijde verantwoordelijk voor de content van deze pagina's.

De gelinkte externe pagina's zijn, alvorens het linken, bestudeerd om te bezien of daar op dat moment geen wettelijke overtredingen werden begaan. Op het moment van linken van de externe pagina's werd daarop geen onwettige content gevonden. Het is echter niet mogelijk om de content van gelinkte pagina's continu te controleren, zonder dat er concreet sprake is van onwettige content. Zodra ons het bericht bereikt dat een website wettelijke overtredingen bevat, verwijderen wij onmiddellijk de betreffende link.

Aansprakelijkheid voor content

De content van onze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. We kunnen echter niet garanderen dat de content juist, compleet en volledig bijgewerkt is. Op grond van § 7, Para. 1 van de Duitse Wet voor Telemediadiensten (Telemediengesetz TMG) zijn wij als service provider wettelijk verantwoordelijk voor de content op deze website. Op grond van §§ 8 van de 10 TMG, zijn wij echter als service provider niet verantwoordelijk voor de controle van verzonden of opgeslagen gegevens van derden of voor het onderzoek naar omstandigheden die mogelijk duiden op illegale activiteiten. Verplichtingen om informatie te verwijderen of het gebruik ervan te blokkeren blijven volgens de algemene wetgeving bestaan. Echter alle aansprakelijkheid geldt in dit opzicht pas vanaf het moment dat wij op de hoogte zijn gebracht van de specifieke wettelijke overtreding. Zodra wij ons bewust zijn van dergelijke wettelijke overtredingen, zullen wij de betreffende content onmiddellijk verwijderen.

 

Verantwoordelijk voor de content op grond van § 55 Abs. 2 RStV

Armin Schlenk

Yaskawa Europe GmbH

Marketing

Hauptstrasse 185

65760 Eschborn