Code of Conduct

Yaskawa Group gedragscode

Bij Yaskawa EMEA zijn we er trots op om te werken voor het wereldwijd toonaangevende technologische bedrijf voor innovatieve producten en diensten voor aandrijvingstechniek, industriële automatisering, robots en groene energie.

Behalve door de innovatieve technologie en de hoge kwaliteit van onze producten berust onze reputatie ook op bepaalde kwaliteiten en het naleven van waarden, waarvan integriteit de belangrijkste is. Wij allen delen de verantwoordelijkheid voor het beschermen van deze reputatie.

Waarden als persoonlijke verantwoordelijkheid, openheid, transparantie en het naleven van wettelijke en ethische voorschriften zijn hierbij van doorslaggevend belang.

Yaskawa Electric Corporation heeft de “Leidraad voor de gedragscode van Yaskawa Group” uitgegeven. Deze leidraad is het fundament voor de “Leidraad voor de gedragscode van Yaskawa EMEA Group”. De “Leidraad voor de gedragscode van Yaskawa EMEA Group” is van toepassing op alle entiteiten in de regio EMEA.

Onze gedragscode en de aanvullende leidraad (“Onze beloftes”) bevatten de basisprincipes en regels die bepalen hoe wij ons binnen ons bedrijf gedragen en hoe wij met onze zakenpartners en het publiek omgaan. Zij bieden een raamwerk om de juridische en ethische uitdagingen in ons dagelijkse werk het hoofd te bieden en zijn op iedereen evenzeer van toepassing, ongeacht de functie. Daarom zijn de regels bindend voor alle leden van de raad van bestuur, functionarissen, managers en medewerkers in de regio EMEA.